Agenda

Bekijk hieronder alle aankomende evenementen. 
Of bekijk alle bijeenkomsten uit het verleden in het archief.

01 juni 2023

MiM Café ‘Bezoek bouwplaats De Lichtpen’ @ Heilijgers

Do 1 juni
Tijd: van 15:00 - 18:00 uur
Locatie: TBD

In stadswijk Hoefkwartier wordt door Heilijgers het appartementencomplex De Lichtpen gerealiseerd. Dit complex bestaat uit 2 gebouwen; waarvan de hoogbouw 12 bouwlagen en de laagbouw 5 bouwlagen telt. In het Hoefkwartier komen wonen, werken, leren en ontspannen samen. Met 94 unieke appartementen in verschillende formaten en shared facilities voegt De Lichtpen een nieuwe woonbeleving aan Amersfoort toe. In juni bevind de bouw zich in een interessante fase: gevelsluiting en afbouw zijn dan in volle gang. Interessante thema’s zijn bijvoorbeeld de JIT-logistiek, het complexe proces van ontwikkelen en bouwen, prijsvastheid 2 jaar vooruit en dan breekt de oorlog uit en veiligheid op een dynamische werkplaats. Uiteraard mét bijzondere rondleiding op de bouwplaats.

24 augustus 2023

MiM Drinks

Do 24 augustus
Tijd: van 16:00 - 20:00 uur
Locatie: TBD

In een ontspannen sfeer bij een lokale horecagelegenheid weer opstarten na de zomer break. Waar kunnen we elkaar mee helpen? Allemaal te bespreken tijdens deze vooral gezellige en informele bijeenkomst.

2 november 2023

MiM On Tour

Do 2 november
Tijd: TBD
Locatie: TBD

Dit jaar zullen de leden van MiM weer een locatie bezoeken die interessant is voor bedrijven in de maakindustrie. Laat je ons weten of je erbij bent? Meld je aan via info@madeinthemiddle.nl.

Archief

30 maart 2023

MiM Talk 'Zelfsturende Organisatie’ @Enrise

Do 30 maart
Tijd: van 15:00 - 18:00 uur
Locatie: ENRISE, Euroweg 20 in Amersfoort

We zijn verheugd dat we Enrise bereid hebben gevonden om ons te ontvangen. Waar eerdere bijeenkomsten veelal in het teken stonden van een inkijkje bij collega maakbedrijven, zal de insteek dit maal (ondanks het prachtige pand) anders zijn. Want zoals Enrise zelf op haar website heeft laten optekenen: “Bij internetbureau Enrise kan iedereen zich ondernemer in opleiding noemen. Door de keuze voor een vergaande vorm van zelforganisatie is het bedrijf een collectief van autonome teams, die samen de organisatie besturen.” En daar horen wij als maakbedrijven dan ook graag meer over!

26 januari 2023

Nieuwjaarsbijeenkomst @ CMM

Do 26 januari Locatie: CMM Services, Chromiumweg 7, 3812 NL Amersfoort